Alexandra Panayotou corrent 24 hores per l'esport adaptat juntament amb LA MAQUINISTA

martes, junio 08, 2010
Aquest proper dijous dia 10 de juny, l'Alexandra Panayotou realitzarà el seu proper desafiament. Correrà 24 hores al Centre Comercial La Maquinista per l'esport de discapacitats. El circuit que utilizarà l'Alex serà d'uns 1300 metres al voltant de La Maquinista, i en cada volta entrarà uns metres dins el centre mateix, a la planta baixa.

En este desafiament solidari, l'Alex convida a la gent a venir i còrrer unes voltes o unes hores amb ella per recaptar fons per a l'esport de discapacitats.

El Centre Comercial de La Maquinista donarà 1€  per cada persona que vingui per còrrer amb ella. Us heu d'apuntar amb l'equipo de l'Alex que estarà a l'entrada de la planta baixa de La Maquinista.

A més, La Maquinista donará 1€ por cada km recorregut per l'Alex.

Tots els diners estan destinats cap a l'esport adaptat.

L'Alex estarà corrent desde el dijous dia 10 de juny a les 12:45 fins el divendres dia 11 de juny a les 12:45, quan farà la seva arribada juntament amb la cel.lebració del 10è aniversari de La Maquinista.

Convida a tota la gent qe vulgui a posar-se les sabatilles i acompanyar-la. Cada pasa feta, serà una ajuda més per altres.

A més, la ultrafondista grega convida a tothom a que porteu les vostres sabatilles usades, ja que hi haurà un punt de Sabatilles Solidaries, el projecte solidari de Corredors.cat. Es recolliran sabatilles usades que estiguin en bones condicions per a destinar-les a ONGs.

Ara més que mai, hi haurà una raó per a posar-te les sabatilles i venir a còrrer una mica! Cada persona significa 1€ més per ajudar a que tots poguem disfrutar de l'esport.

Ànims! Porta als teus amics i que aquests portin els seus ... ¡A Kilometrar!

Us deixo el link a la web de l'Alex: Alexandra Panayotou

I un link al projecte de Sabatilles Solidaries de Corredors.cat: Corredors.cat

Salut

0 comentaris:

Publicar un comentario