Per tu.

viernes, marzo 05, 2010
En les grans fites, i la d'aquest diumenge n'es una, i de ben gran, un sol buscar un motiu per a fer-les. Un motiu a qui o que dedicar l’esforç, el patiment i la recompensa, sobretot la recompensa. Un intenta que, durant tot el trajecte, aquest motiu l'acompanyi a cada pasa, a cada esforç, que no el deixi sol.

Sovint ens n'oblidem, i jo el primer, que, el que fa que les coses valguin la pena, sempre va associat a compartir-les.

Ella es el motiu.

Ella es la pregunta i es la resposta. Ella es la motivació i es les ganes. Es Ella. Ella que no em veu però em mira, Ella que no em sent però m’escolta, Ella que no em toca, però noto la seva mà, Ella que no camina, però m’acompanya, Ella que no diu, però em parla, Ella que ja no hi és, però la sento al meu costat.  

Ella. Tu.

Per tu. Tu que m’has creat, que em veus créixer, que em vigiles y em cuides. Per tu, que m’ho has donat tot i ho segueixes fent. Per tu, que m’entens, que em coneixes, i tot i així m’estimes. Per ser la  millor persona que he conegut mai. Perquè si hagués pogut triar, t’hagués triat a tu. Per tu que ja no hi ets, però sempre hi seràs.

Per tu.

T’estimo.

5313

martes, marzo 02, 2010
5313, el meu dorsal,

7 de Març, el dia de la cursa,

42195 metres que em separen de la fi,

12078 persones que diumenge ompliran els carrers de Barcelona.Falten 5 dies.

Aquest diumenge, després de molts mesos, de bons i mals moments, després de tants quilòmetres d'entrenament, de lesions, de pasar-ho be, de curses varies, d'estones amb els companys, tot desapareix.

Aquest diumenge, un es trobarà envoltat de 12077 persones més, que com ell, intentaran acabar la Marató de Barcelona.

Aquest diumenge, un es trobarà realment sol. La solitud que sol embargar-te a l'inici de cada cursa, aquest cop serà culpidora.

Aquest diumenge, un s'enfronta a les seves pors, a les seves fobies, a les seves virtuds i les seves mancançes, al seu coratge, al seu valor.

Aquest diumenge, un tindrà 42195 metres, per combatre contra si mateix.

Aquest diumenge, espero sortir-ne victorios.

Salut