BH Zarauzko Triatloia - 9 de Juny de 2012 - Inscrit!!!

viernes, febrero 10, 2012
Doncs sí! Primer gran repte de la temporada atlètica 2012. Serà la XXVI edició d'aquet mític Triatló, el Triatló de Zarauz. I ja hi som inscrits!

http://www.zarauzkotriatloia.com

Amb unes distàncies de 2,5 - 76 - 20 km's, distribuits de la següent manera.

2.500 metres d'aigua (Platja Getaria - Platja Zarauz)

Es un recorregut que oscil.la entre 2.500 i 2.800 metres, en funció de la marea i la ubicació de les boies. 


Veure 2.500 metres de swimming en un mapa més gran.76 quilometres en Bici

Circuit de carretera tallat al trànsit de 76 quilometres a 4 voltes. Començant al mateix Zarauz en direcció Getaria per la costa i tornant a Zarauz per el Alto de Meagas.

El recorregut es divideix en dues parts. Primer tenim 3 voltes a un circuit de 21 quilometres (Zarauz - Getaria - Zumaia - Alto de Meagas - Zarauz) . Durant aquestes 3 primeres voltes pujarem a Meagas desde Zumaia. Una pujada d'uns 3,8 quilometres de distància amb un percentatge de desnivell mig del 3,21% aproximadament. 

Perfil de la volta de 21 quilometres.Veure 3 voltes grans de 21 KM en un mapa mes gran


Després ens trobem amb una cuarta i última volta de 12 quilometres (Zarauz - Getaria - Alto de Garate - Alto de Meagas - Zarauz) on haurem de pujar el Alto de Garate desde Getaria. Un port de quasi 3 quilometres amb un percentatge de desnivell mitj'a del 7,8%.

Perfil de la volta de 12 quilometres.


Veure Una volta de 12km en un mapa mes gran20 quilometres a peu


El recorregut a peu transcorre pel casc urbà de Zarauz. Son 3 voltes en total (Boxs - Carrer de Iger - Carrer Major - Plaça de l'Ajuntament - Carrer Lapurdi - Passeig Maritim - Boxs). Després de la tercera volta, es fan poc mes de 1.000 metres fins la meta situada a la plaça de l'ajuntament.


Veure 20 KM running en un mapa mes gran


L'arribada a meta:
I ara ... a entrenar!!


Salut

Duatló de carretera de Cerdanyola 2012

viernes, febrero 03, 2012
Canviem de modalitat. Em venia molt de gust de provar un Duatló de Carretera, i si he de ser sincer, no només no m'ha decepcionat l'experiència, sinó que m'ha sorprés gratament. Era també el primer cop que competia amb mon germà, els dos junts en una prova d'aquestes i em feia especial il.lusió.

L'escollit va ser el Duatló de Cerdanyola, el passat 22 de Gener. Era la primera vegada que el feien, i tot semblava ser una incògnita. Ja m'anava be tenir la sensació que no era l'únic que anava perdut.


La prova consistia en un primer tram a peu de 5 quilòmetres, seguit de 3 voltes en bici a un circuit entre Cerdanyola i Sant Cugat amb un total de 22 quilòmetres, i un altre tram final a peu, en aquest cas de 2,5 quilòmetres. Un estrés!!! 


La idea, en distància tan curta era sortir a rebentar. I així va ser. Els primers 5 quilometres a tope, o quasi, sense pensar en el que vindria després ... parcial de 19:45'' ... una mica per sota de 4'/km ... vaig al.lucinar perquè era el primer cop que rodava aquesta distància a aquest ritme. He de dir que em va sobar moltissim, la infinita quantita de gent que roda a ritmes mes ràpids que aquest, moltissima gent! 


Transició ràpida, aquí no hi ha neopré! jejejeje ... Surto amb la bici i em disposo a rodar a tope, i zas! sopresa! un parell de pujades que em deixen les cuixes "tiritando". Tota una sorpresa el circuit de bici. Pensavem que era del tot pla, i es trenca-cames com pocs, però molt divertit. Aquí tinc la sort, d'enganxar un grup al final de la primera volta, el qual ja no abandono en tot el sector de bici. Marco un parcial de 38:25'' transicions incloses, que no està gens malament.


I arriba el pitjor de tot ... l'últim tram, el de 2,5 quilometres a peu. On el cos ja diu "nen, fins aquí hem arribat!" ... surto amb calma i intento agafar un ritme constant però es impossible. L'únic consol es que, nomes son 10  minuts, així que apreto les dents i corro com puc. Marco un parcial de 10:50'' ... es nota que anava fos. I entro a meta amb un total de 1:09:09'', petat, però contentíssim. Posició 166/394.

Genial l'experiència que de ben segur tornaré a repetir.


Salut.