Una nova experiència, la Intermón Oxfam Trailwalker

jueves, enero 19, 2012
INTERMON OXFAM organitza per segon any consecutiu al nostre país la  Trailwalker , el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. Els participants, en equips fem nostres dues gran fites:

- Recaptar un mínim de 1.500 € destinats a projectes d’Intermón Oxfam.

- Recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores.

Què és la Trailwalker?

L’any passat la Trailwalker va recaptar 470.000 €, quantitat que va ser destinada a projectes com el Banc d’Aigua d’Etiòpia, un país on dones i nenes han de caminar fins a cinc hores al dia per anar a buscar aigua. Aquest, nosaltres volem posar el nostre gra de sorra per fer de l'edició 2012 un èxit encara més gran.
Ara bé, això no pot ser possible sense la teva col·laboració.


Com es pot col·laborar?

1)    Qualsevol donació, per mínima que pugui ser, ajudarà a aconseguir l'objectiu, ja que com bé diuen, mica en mica s'omple la pica. Les donacions es fan a través de la pàgina del nostre petit gran grup: http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/trollwalkers


2)    Ajuda’ns a fer difondre aquesta iniciativa entre els teus amics, familiars i coneguts.


Per més informació:


Gracies i salut.

Cursa dels Nassos - Sant Silvestre Barcelona 2011

lunes, enero 09, 2012
L'adeu al 2011 atlètic, ha estat a la Sant Silvestre de Barcelona, el dia 31 a la tarda. Però aquesta vegada ha estat diferent.

Desde Corredors.cat es va muntar un repte de cara aquesta cursa amb la col.laboració de la Rosa Morató i en Pol Guillen. Em van oferir de col.laborar en el repte fent de llebre oficial a la cursa, d'algun dels grups que hi havia. Em va tocar fer de llebre de 55', un ritme de 5:30'' el quilòmetre.



Ha estat una experiencia bonissima. El fet de anar a un ritme relativament còmode em premetia estar pendent de la gent que em seguia, animar-los, fer-los bromes, i totes les coses que sempre t'agrada que faci una llebre, quan hi vas al darrera, treient la llengua i no tens esma per a res mes que mirar-li el cul, en el bon sentit de l'expressió, si es que el té, i moure les cames inconscientment.

Vaig entrar a meta amb un temps de 54:45''. Just 15'' per sota de l'establert. Crec que amb la feina ben feta. Tots els quilometres molt iguals, que es el que volia. Una cursa molt regular, donat el perfil del recorregut.

Encantat amb l'experiencia, i amb ganes de repetir.

Salut.