Nou Repte 2011. Challenge Barcelona-Maresmes distancia Ironman

lunes, enero 17, 2011
Doncs sí. Per fi m'hi he decidit.


A 3 setmans i escaix de la primera gran cita de l'any a Sevilla, acabo de pagara la inscripció al Challenge Barcelona-Maresme en distància Ironman. Quina bogeria! Tota la raó del món, jo també ho penso. Però es ara o mai.

Mentre hi he estat donant voltes, i n'hi he donat moltes, em plantejava el perquè fer un Ironman. Suposo que buscava més una explicació de cara al demés, que no pas per mi mateix, perquè jo no ho necesitava. He buscat, i pensat, i m'ha estat impossible de trobar-ne un sol de motiu. Tinc la sensació que no n'hi ha de motius, es només perquè està allà. Pel sol fet d'exisitir. Perquè disfruto fent això, i perquè l'Ironman es la màxima expressió d'aquest esport que tant ens enganxa, en tots els sentits. 

La majoria de gent no ho entén. Quan els expliques que probablement estaras mes de 12 hores fotent-li "candela" al cos es soprenen, i no ho entenen. Crec que es ben normal. Segurament jo mateix fa 3 anys pensava el mateix. 

Ara, resten 9 mesos durs, molt durs. Probablement, mes durs que la mateixa prova. Però hi ha ganes, motivació, i la sort que la gent del meu voltant està amb mi. 

3,8 - 180 - 42 ... son només xifres. Xifres que volten pel meu cap sense parar. Distàncies. Fites. Sensacions.Salut

1 comentaris:

Anónimo dijo...

Estic amb tu mor…. Pel gran esforç, pel repte, pel plaer i la satisfacció d’arribar al final i entrar a meta!!!
Amb tu….!

Publicar un comentario