Duatló de carretera de Cerdanyola 2012

viernes, febrero 03, 2012
Canviem de modalitat. Em venia molt de gust de provar un Duatló de Carretera, i si he de ser sincer, no només no m'ha decepcionat l'experiència, sinó que m'ha sorprés gratament. Era també el primer cop que competia amb mon germà, els dos junts en una prova d'aquestes i em feia especial il.lusió.

L'escollit va ser el Duatló de Cerdanyola, el passat 22 de Gener. Era la primera vegada que el feien, i tot semblava ser una incògnita. Ja m'anava be tenir la sensació que no era l'únic que anava perdut.


La prova consistia en un primer tram a peu de 5 quilòmetres, seguit de 3 voltes en bici a un circuit entre Cerdanyola i Sant Cugat amb un total de 22 quilòmetres, i un altre tram final a peu, en aquest cas de 2,5 quilòmetres. Un estrés!!! 


La idea, en distància tan curta era sortir a rebentar. I així va ser. Els primers 5 quilometres a tope, o quasi, sense pensar en el que vindria després ... parcial de 19:45'' ... una mica per sota de 4'/km ... vaig al.lucinar perquè era el primer cop que rodava aquesta distància a aquest ritme. He de dir que em va sobar moltissim, la infinita quantita de gent que roda a ritmes mes ràpids que aquest, moltissima gent! 


Transició ràpida, aquí no hi ha neopré! jejejeje ... Surto amb la bici i em disposo a rodar a tope, i zas! sopresa! un parell de pujades que em deixen les cuixes "tiritando". Tota una sorpresa el circuit de bici. Pensavem que era del tot pla, i es trenca-cames com pocs, però molt divertit. Aquí tinc la sort, d'enganxar un grup al final de la primera volta, el qual ja no abandono en tot el sector de bici. Marco un parcial de 38:25'' transicions incloses, que no està gens malament.


I arriba el pitjor de tot ... l'últim tram, el de 2,5 quilometres a peu. On el cos ja diu "nen, fins aquí hem arribat!" ... surto amb calma i intento agafar un ritme constant però es impossible. L'únic consol es que, nomes son 10  minuts, així que apreto les dents i corro com puc. Marco un parcial de 10:50'' ... es nota que anava fos. I entro a meta amb un total de 1:09:09'', petat, però contentíssim. Posició 166/394.

Genial l'experiència que de ben segur tornaré a repetir.


Salut.

0 comentaris:

Publicar un comentario