Half Challenge Barcelona. Primer test de veritat de cara al IronMan.

lunes, mayo 23, 2011
Be, aquesta setmana, diumenge (si, l'endemà de la final de la Champions), arriba el primer test seriós de la temporada, de cara al IM de l'Octubre.

Diumenge portaré 3 mesos d'entrenament, diferent i crec que bo. L'objectiu es acabar amb bones sensacions, no patir en excés a l'aigua, controlar el ritme a la bici, pensant en la cursa, i en aquesta última apretar les dents i donar-ho tot. Si, hi ha previsió. Tot aquell minut per sota de 5h:30' serà assaborit com si fos d'or.

Penjo els recorreguts i les zones de boxs. Ja no hi ha marxa enrera, tot i què, mai he pensat en engranar-la.



Ciurcuit de natació

Zona de Transició -  Swim-Bike

Circuit de Bike

Zona de Transició -  Bike-Run

Circuit de Run



Salut

 

Trist dia pel món del ciclisme i l'esport

martes, mayo 10, 2011

Road to IronMan II - Segon mes.

lunes, mayo 02, 2011
Setmana 8 de 30 acabada. Segon mes d'entrenament polit. Primer contacte amb l'aigua del mar i el neoprè de la temporada. Una mica menys d'aigua, més bicicleta, i més correr.

Aquest seria el resum del segon mes d'entrenament de cara al IM de Calella. A part d'això, començo a tenir bones sensacions sobre la bici. Em noto millor a la carretera. L'aigua se m'atraganta una mica, costa agafar velocitat, i potencia. Però be, seguim estan al començament, sense presses, però sense pauses.

Sí he de confessar, que si llenço els pensament enllà, i els ubico a l'Octubre, encara tinc certa por. Encara m'he d'acabar de creure que puc fer el que, de fet, ja estic fent.

A finals d'aquest mes hi ha el Half Challenge a Calella. Distància Mig Ironman (1,9 - 90 - 21). Serà un bon test, una bona oportunitat per veure on i com estic. Només espero que el mar ens respecti ...

Segon mes d'entrenament:

  • Swim: 4,5 hores - 9.750 metres
  • Bike:  15,5 hores - 427 qm's.
  • Run:   11 hores - 120 qm's