Previ Mig Ironman de Balaguer - 5 dies per la cita de l'any

lunes, junio 14, 2010

Doncs ja el tenim aquí. Aquest 2010, tenia per a mi dues grans cires, dues cites en majúscules. L'una, la Marató de Barcelona el mes de Març. L'altre, la més agosarada, la més boja, la més excitant, aquest triatló de llarga distància, el Mig Ironman de Balaguer.

Cert es que, la meva experiència en el món del Triatló es mes aviat irrisoria. Amb un parell de competicions Sprint i un Olímpic, de ben segur que els més puristes dirien que es una bogeria. Potser tindrien raó. Però, si no ho fos, ho fariem? Sincerament, crec que no. No ens enganyem, però. Darrera d'aquest Mig Ironman, hi ha molts quilòmetres d'entrenament. I quan dic molts, vull dir moltissims. A la carretera amb la bicicleta, al mar i la piscina nedant, i als carrers, corrent. Han estat uns mesos de no parar, de combinar-te els horaris per poder agafar la bici, escapar-te a la piscina o sortir a correr. I ara per fi arriba la recompensa a tot això en forma d'un Triatló, que espero sigui espectacular, en tots els sentits.

I ara be l'hora d'especular. Sincerament, l'ùnic que pretenc es acabar la cursa. I acabar en condicions com per a poder agafar el cotxe i tornar cap a casa. Però si, sempre hi ha, per molt que diem que l'únic que pretenem es acabar, un temps de referència, el qual volem batre. En el meu cas, les 6 hores i mitja. Si a més d'acabar la cursa, consegueixo fer-ho en menys de 6:30:00'' serà tot un èxit.

 En fi, ara toca patir els nervis, i no cansar massa el cos ni la ment, durant aquesta setmana. Tot esperant un dissabte 19 de Juny, que de ben segur no oblidaré mai.

Salut

3 comentaris:

Juan dijo...

I tant que no l'oblidaras..... no l'oblidarem!!!
Molt sort company i fins dissabte!!

Eva D dijo...

Sort!

Lluís dijo...

eiii, moltes gràcies Eva i Juan!

Publicar un comentario