Queden poc mes de 2 mesos per la Marató

jueves, diciembre 24, 2009
Avui, després d'alguns dies de no fer-ho, he tornat a entrar a la web de la Marató de Barcelona. Resten 2 mesos i 14 dies. Es molt i alhora molt poc temps. Cert es que dos mesos i escaix donent per a molt, però en aquets món, i si parlem d'una Marató no son quasi res.




A hores d'ara hauria de pensar, i tenir la sensació que tot està anant de conya, em refereixo als entrenaments. Però no es així. Voldria que aquest sentiment fos culpa de la por, que algú em digués, -apa Lluís si ho portes de conya-. El cert es que no estic sent gens regular amb els entrenaments. No segueixo el pla estipulat, i estic entrenant de forma bastant desorganitzada. Tinc la sensació que podria donar molt més, que m'hi podria implicar molt més. Però a vegades, per mandra, a vegades per desmotivació, i d'altres perquè no ho pots evitar, les coses estan anant com van.




Tot això son fets. Ara be, que faig jo davant de tot això? Doncs escriure-ho, treure-m'ho de dins i seguir entrenant perquè arribat el 7 de Març, no tingui mes por del compte. Que arribat el moment, pensi, ara ja ets aquí, tant se val el que ha pasat fins avui, o com ha pasat, ara fot-li canya nano i encaminat a la glòria.

Salut

3 comentaris:

Bego Aguilera dijo...

Ànims Lluís! Una marató no es corre del no res, per tant no et diré que no passa res perquè segurament sí que passa .... però tens dos mesos pel davant. Potser aconsegueixes ser una miqueta més regular?

Espero veure't fresc com una rosa a l'avituallament correcat :-)

Anónimo dijo...

dons vaja esportista que estàs fet!!!!

,... hola

Anónimo dijo...

jojojo...doncs no serà perquè no t'hagi dit d'entrenar amb mi pels matins....i com no vens jo tampoc hi vaig...jajajaja...

per cert, Anónimo = yuki ??

albert

Publicar un comentario